11 квітня дев'ятикласники нашої громади відправилися у захоплюючу профорієнтаційну екскурсію до Київського професійного коледжу артдизайну, і це було незабутньо!

Спочатку нам запропонували онлайн екскурсію по закладу, і ми були вражені сучасним обладнанням та майстернями, де навчаються студенти. На екрані ми бачили щасливі обличчя дітей, які в захваті від того, чому їх навчають. Вільний політ думки та творчості відчувався під час всієї екскурсії.
У коледжі ми побували в сучасній майстерні друку на 3D принтері та в класі-офісі, де навчаються майбутні секретарі офісу. Але родзинкою екскурсії стало ознайомлення з професією ювеліра.
Коли ми зайшли в художню майстерню, де студенти вчаться робити ескізи ювелірних виробів, ми одразу зрозуміли, що саме тут народжуються краса та вишуканість. Під час ювелірного майстер-класу, майбутні абітурієнти, під керівництвом майстрів-педагогів та старшокурсників, діти виготовили свій перший ювелірний виріб - брошку-булавку.

Втомлені, але задоволені, ми поверталися додому з багажем вражень та новими ідеями про майбутнє. Дякуємо Київському професійному коледжу артдизайну за надзвичайно цікаву та пізнавальну екскурсію! 🎨✨