КЗ "Вишневий ЗДО(ЦРД) 'Росинка'" зачарувало глядачів та журі на "Сучасних закладах освіти 2024" з унікальною презентацією у номінації "Музейна педагогіка". За внесок у розвиток освіти України, отримали заслужені нагороди та медалі.

КЗ "Вишневий ЗДО(ЦРД) "Росинка" прийняв участь у П'ятнадцятій міжнародній виставці "Сучасні заклади освіти" 2024, презентувавши на конкурс матеріали у номінації "Музейна педагогіка як засіб розвитку ключових компетентностей здобувачів освіти". Дана виставка є найбільш рейтинговою та широкомасштабною в Україні. Організовує та проводить виставку компанія "Виставковий світ". 

У 2024 році виставку представляли 485 учасників із 20-ти областей України, а також п'яти країн.

Матеріали нашої конкурсної роботи висвітлюють досвід виховної роботи закладу з питань музейної педагогіки. 

Результатом участі стало переможне місце. За презентацію досягнень, активну участь і значний внесок у розвиток сфери освіти й науки України наш заклад нагороджений Дипломом. Директор Оксана НЕРУШ та вихователь-методист Марина ТРОХИМЧУК нагороджені Сертифікатами Автора за перемогу в конкурсі з тематичної номінації.

А головна наша нагорода- СРІБНА МЕДАЛЬ!

Дякуємо організаторам конкурсу за можливість презентувати власні напрацювання, а також ознайомитися з новинками на педагогічній ниві.

Щиро зичимо всім педагогічним працівникам ЗДО "Росинка" творчого натхнення, успіхів, бажання працювати й бути учасниками нових педагогічних ідей та ініціатив.